Boxkleden

Stel ze zelf samen! De boxkleden van BinnenPret. Wij maken ze op maat van de box. De bovenkant kan in elk printje gekozen worden. Zowel met rand in wafelstof of de bovenkant volledig in één print. De onderkant maken we van stevige wafelstof passend bij de bovenkant. Ook hier kun je zelf de kleur kiezen. MIX & MATCH!

Kies hieronder eerst de VORM van je box en begin daarna meteen met samenstellen.

  • Uniek en handgemaakt
  • Perfecte afwerking
  • Mooie details

Kies eerst de vorm:

Ontwerp jouw eigen boxkleed bij BinnenPret

Een box is een opvallend onderdeel in het interieur en is onmisbaar bij de komst van je kindje. Tegenwoordig zijn er boxen in alle soorten en maten. Niet alleen standaard rechthoekige boxen, maar ook bijvoorbeeld ronde en tweelingboxen. Die passen vaak een stuk beter in het interieur. Er is alleen een klein probleempje. Zie maar eens dat perfect passende boxkleed te vinden.

Onze boxkleden zijn daardoor uniek in Nederland! Naast dat je ze volledig naar eigen wens kunt samenstellen, kun je bij ons ook kiezen uit verschillende vormen:

  • Vierkant
  • Rechthoekig
  • Rond
  • Extra groot voor je tweeling

De tijd dat boxkleden een doorn in het oog van het interieur zijn is voorbij. Je ontwerpt ze bij ons volledig naar eigen wens. En zeg nou zelf, wie wil er nou geen boxkleed wat je helemaal zelf hebt ontworpen? Speciaal handgemaakt door BinnenPret, met heel veel liefde.

Handgemaakte boxkleden in verschillende formaten

Je ziet steeds vaker ronde boxen voorbijkomen, maar het is moeilijk om een leuk rond boxkleed te vinden. Daarom hebben wij in ons assortiment handgemaakte ronde boxkleden in twee verschillende diameters. Het leuke van onze ronde boxkleden is dat je ze volledig zelf kunt samenstellen met de stoffen naar keuze. Daarom past het boxkleed altijd in je interieur.

Ga je liever voor een vierkant boxkleed? Ook deze kun je zelf samenstellen. Je kiest daarbij uit twee verschillende maten en twee soorten stoffen. Een ander leuk detail? De bovenkant kan in elk printje gekozen worden met een rand in wafelstof, dezelfde kleur als de onderkant. Heb je liever de print op de gehele bovenkant? Ook dat is mogelijk. Door de verschillende opties heb jij altijd een uniek boxkleed, volledig naar jouw wensen.

Unieke tweelingboxkleden

Krijg je een tweeling? Dubbel gefeliciteerd! Met twee kleintjes op komst kies je waarschijnlijk voor een tweelingbox. Het vinden van een tweelingboxkleed kan helaas wel een opgave zijn. Gelukkig hoef je niet verder te zoeken! Je kunt bij BinnenPret jouw tweelingboxkleed helemaal zelf samenstellen. Zo combineer je de basis wafelstof in jouw gekozen kleur met een leuke print. Je kunt zelfs een rand in wafelstof kiezen in dezelfde kleur als de onderkant van het kleed. Onze tweelingboxkleden zijn verkrijgbaar in verschillende maten. We maken ze met liefde en met de hand, speciaal voor jouw tweeling.

Wil je advies of heb je vragen over het samenstellen van je eigen boxkleed? Wij helpen jou graag persoonlijk verder.