Lakens

Stel ze zelf samen! De lakens van BinnenPret! Ze zijn er in drie formaten. Voor de kinderwagen (60 x 80 cm), de wieg (75 x 100 cm) en het ledikant (100 x 120 cm). Je kunt kiezen uit 2 uitvoeringen. Je kiest voor een BASIC katoen + print of voor 2 verschillende PRINTS. Beide kanten hebben een verschillende stof, zodat je zelf kunt kiezen welke kant je als omslagrand wil gebruiken. Tip: in de winter uitstekend te combineren met onze dekens!

Kies hieronder eerst voor BASIC of PRINT en begin daarna meteen met samenstellen.

  • Uniek en handgemaakt
  • Perfecte afwerking
  • Mooie details

Kies eerst basic of print:

Handgemaakte lakens voor de kinderkamer bij BinnenPret

Misschien is het wel jouw grootste frustratie, die saaie witte lakentjes die je overal in de babywinkels ziet. Ben je op zoek naar een uniek exemplaar met een mooi kleurtje of een leuke print? Zoek dan niet verder! Bij ons kun je jouw eigen ledikant- of wieglaken samenstellen. Zo voldoet deze altijd aan jouw wensen.

Stel je eigen laken samen

Het zelf ontwerpen van een laken is dé oplossing als je een bepaalde kleur in gedachten hebt. Stel je voor: je hebt een prachtig babykamertje ontworpen, maar je kunt hier geen bijpassend laken voor vinden. Hoe frustrerend is dat? Je partner denkt vast dat je gek bent geworden, maar een passend laken is van levensbelang voor jou. BinnenPret bied je de mogelijkheid om jouw ledikant-, wieg- of kinderwagenlaken zelf te ontwerpen. Er is dus altijd wel een stof die past bij jouw wensen.

Bij het ontwerpen van de lakentjes heb je de keuze uit:

  • Kies een basisstof
  • Kies een stof met print
  • Kies het formaat laken: voor de kinderwagen, wieg of ledikant.

Deze kun je vervolgens combineren met een (andere) leuke print. Zo is de keuze aan jou en stel je het laken volledig naar jouw wensen samen. Dan matcht het sowieso bij de kinderkamer. Doordat je twee verschillende stoffen kunt combineren heb je afwisseling tijdens het opmaken van het bedje.

Als je de keuze hebt gemaakt voor de stoffen kun je aangeven in welk formaat jij het laken wilt ontvangen. Zodra wij jouw bestelling ontvangen gaan wij aan de slag om het lakentje met liefde voor jou te maken.

Wil je advies of heb je vragen over de stoffen? Wij helpen jou graag persoonlijk verder.