VEELGESTELDE VRAGEN

Welke stoffen/kleuren passen het beste bij elkaar?

Soms is het lastig om een keuze te maken tussen de verschillende stoffen/kleuren. Op onze website kun je de stoffen/kleuren in hoger detail bekijken en zien of het de juiste combinatie is. Wil je er zeker van zijn dat je de juiste stof/kleur besteld? Neem dan contact met ons op. Indien gewenst kunnen wij je stofstalen toesturen.

Hoe kan ik de producten het beste wassen? 

Bij elke bestelling ontvang je een wasvoorschrift. Deze kun je ook terugvinden op de betreffende productpagina.

Wanneer is mijn bestelling klaar?

Onze producten worden handgemaakt waardoor de levertijd vaak langer is dan je gewend bent. Op maat gemaakte producten hebben een gemiddelde levertijd van 14 tot 21 werkdagen. Producten op voorraad worden binnen drie dagen verzonden, tenzij anders vermeld.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?

Helaas komt het incidenteel voor dat de bevestigingsmail niet aankomt. Indien je geen bevestigingsmail hebt ontvangen, kun je het beste in je ongewenste e-mailbox kijken. In sommige gevallen kan het zijn dat het e-mailadres niet juist is achtergelaten. Mocht je jezelf afvragen of de bestelling wel in goede orde is ontvangen? Stuur ons dan een berichtje.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Wij willen graag dat je blij en tevreden bent met je BinnenPret aankopen. Mocht een artikel dat uit voorraad gekocht is toch niet goed zijn dan kan deze binnen 14 dagen na ontvangst van het product, zonder opgave van reden, geretourneerd of geruild worden. Het artikel dient wel ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Wanneer een custom made product niet aan je verwachtingen voldoet, neem dan contact met ons op.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn € 6,95 binnen Nederland. Verzending naar België kost € 12,50.

Welke betaalmethoden accepteren wij?

Wij accepteren de volgende betaalmethoden: IDEAL, bancontact, credit-card en KLARNA after pay..

Kan ik mijn bestelling ophalen?

Je kan je bestelling in overleg met ons ophalen. In dat geval verzoeken wij je contact met ons op te nemen.

Hebben wij een winkel?

Wij hebben geen reguliere winkel. Uiteraard ben je welkom om onze producten en stoffen in het echt te komen voelen en bekijken. Wellicht dat je hierdoor makkelijker combinaties en keuzes kunt maken. Wil je dit? Neem dan contact met ons op.

Ik kan een stof niet meer vinden?

Het kan voorkomen dat bepaalde stoffen niet meer in het assortiment zitten. Kun je een bepaalde stof niet meer vinden in onze webshop en je weet zeker dat wij de stof hebben aangeboden? Stuur ons dan een berichtje, vaak hebben wij nog een stuk(je) in onze restanten.