Zwangerschap en Mama - Vier Bijzondere Momenten Met Handgemaakte Pracht

Bij BinnenPret begrijpen we dat de periode van zwangerschap tot moederschap gevuld is met onvergetelijke momenten. Daarom hebben we een unieke collectie handgemaakte producten samengesteld om deze kostbare tijden te vieren en te koesteren. Ontdek ons assortiment:

Houten Ballon “It’s a Boy” – Voor Zwangerschap, Gender Reveal en Geboorteaankondiging

 9,95
Vier het geslacht van je baby op een unieke manier met onze toffe houten ballon bordje, voorzien van de tekst 'It's a Boy'. Super leuk voor zwangerschapsfoto's, babyshowers en zwangerschapsaankondigingen. Een veelzijdige 'prop' voor gedenkwaardige momenten!

Houten Ballon “It’s a Girl” – Voor Zwangerschap, Gender Reveal en Geboorteaankondiging

 9,95
Vier het geslacht van je baby op een unieke manier met onze schattige houten ballon, voorzien van de tekst "It's a Girl". Perfect voor zwangerschapsfoto's, gender reveal-feesten en geboorteaankondigingen. Een veelzijdige 'prop' voor gedenkwaardige momenten!

Houten invulbordje “Nog … nachtjes slapen tot” – Samen Aftellen naar Bijzondere Momenten

 19,95
Met dit mooie houten aftelbordje kun je het spelenderwijs inzichtelijk maken voor ze, zelf iedere dag de cijfertjes opnieuw invullen. Laat ze erna nog verzinnen wat ze in het witte acryl vakje willen schrijven en je hebt dikke pret!

Houten Invulbordje voor Baby’s Eerste Jaar en Verder | Ik ben vandaag

 19,95
Vang de mijlpalen en groei van je kleintje met ons Invulbordje voor Baby's Eerste Jaar en Verder. Een veelzijdig en handig bordje om herinneringen vast te leggen, niet alleen tijdens het eerste jaar, maar gedurende vele jaren daarna. Begin vandaag nog met het creëren van dierbare momenten!

Houten Mijlpaalset voor Baby’s Eerste Jaar | Zwangerschapsaankondiging

 21,95
Onze houten mijlpaalset is de ultieme keuze voor het vastleggen van onvergetelijke momenten tijdens de zwangerschap en baby's eerste jaar. Met deze set creëer je prachtige maandelijkse mijlpaalfoto's om te delen met vrienden en familie. Een geweldig kraamcadeau of als aankondiging voor de komst van je kleintje. Bestel nu en begin met het maken van kostbare herinneringen!

Beige Ribstof Babymutsje van Zachte GOTS-Stof

 9,95

Dit beige ribstof babymutsje is heerlijk zacht en comfortabel voor jouw kleintje. Het mutsje heeft een knoop aan de bovenkant. Gebruik het mutsje om het hoofdje van jouw newborn warm te houden. Het mutsje is gemaakt van zachte stof met een GOTS-keurmerk.

Cadeaubon BinnenPret

 10,00 100,00
Zoek je nog een leuk cadeau voor een babyshower of als kraamcadeau? Met deze cadeaubon verras jij een (aanstaande) mama of papa en zit je altijd goed!

Newborn Baby Mutsje Teddy Natural

 9,95
Dit schattige newborn mutsje is een essentieel accessoire voor je pasgeboren baby. Het is gemaakt uit zachte teddy stof met een GOTS keurmerk, wat garant staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

Shop jouw handgemaakte mijlpaalset of invulbord bij BinnenPret – voor bijzondere momenten van je mini

Tijdens je zwangerschap is het natuurlijk erg leuk om speciale momenten vast te leggen. Dit kun je doen met behulp van onze houten mijlpaalset. Maar ook gedurende het eerste jaar van je baby wil je alle bijzondere momenten op de gevoelige plaat vastleggen. Herinneringen zijn er immers om gekoesterd te worden. En hoe kun je dat nu beter doen dan met speciale foto- en invulmomenten?

Op zoek naar een leuke zwangerschapsaankondiging of kraamcadeau?

Wij geloven we in de kracht van handgemaakte pracht om speciale momenten extra te vieren. Elke creatie in onze “Zwangerschap en Mama”-categorie is gemaakt met liefde en zorg, zodat jij je momenten kunt vieren met iets unieks en betekenisvols.

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau dan vind je hier stijlvolle newborn babymutsjes. Niet alleen zijn de mutsje functioneel, maar ook geweldig om te geven en te krijgen. Het is een praktisch geschenk dat elke nieuwe ouder zal waarderen.

Mijlpalen van je baby vastleggen

Bij BinnenPret begrijpen we dat de periode van zwangerschap tot moederschap gevuld is met  momenten die je wil vastleggen en herinneren. Daarom hebben we een unieke collectie handgemaakte producten samengesteld om deze kostbare tijden te vieren en te koesteren. Deze producten zijn super leuk om te gebruiken voor:

  • Zwangerschapsaankondiging
  • Babyshower
  • Gender reveal feest
  • Kraamfeest of Kraamborrel
  • Kraamkado/kraamcadeau

Van zwangerschap tot moeder zijn.

De periode van zwangerschap tot moederschap is een van de meest bijzondere en levensveranderende reizen in het leven van een vrouw. Bij BinnenPret begrijpen we de emoties en vreugde die deze fase met zich meebrengt. We zijn er trots op om een selectie handgemaakte producten te bieden die zijn ontworpen om deze kostbare momenten te vieren en te omarmen.

Onze missie is eenvoudig: we willen aanstaande en nieuwe ouders ondersteunen bij het markeren van de mijlpalen in hun reis naar ouderschap en de vreugde van de komst van een nieuw leven. Onze zorgvuldig geselecteerde producten zijn gemaakt met liefde, creativiteit en aandacht voor detail. Hierdoor zijn ze niet alleen functioneel zijn, maar ook emotioneel betekenisvol.

Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeaus voor een kraamfeest, een betoverende gender reveal of een manier om de groei van je kleintje vast te leggen, BinnenPret heeft iets speciaals voor elke fase van je zwangerschap en moederschap.

Onze collecties zijn ontworpen om te inspireren. Ze bieden de mogelijkheid om herinneringen te creëren die je voor altijd zult koesteren. We geloven in de kracht van handgemaakte pracht om speciale momenten te markeren en te vieren. Elk product is met zorg vervaardigd om bij te dragen aan het verhaal van jouw reis.

We nodigen je uit om door onze categorie “Zwangerschap en Mama” te bladeren, elk product te ontdekken en diegene te vinden die past bij jouw viering van dit mooi hoofdstuk in jullie leven.