Andere over BinnenPret

Ellie:

“Wat een topper is Eef. Ze maakt super mooie spullen en denkt met je mee. Aanrader!”

Lisanne:

“Super leuke stoffen en patroontjes! En super goed geholpen!”

Femke:

“Voor onze zoon Mees een heel mooi ledikant laken laten maken! Wat mooi!!”

Sanne:

“Helemaal happy met onze spulletjes op de babykamer. Maakt het echt helemaal compleet.”

binnenpret stoffen knippen
100% eigen ontwerp en handgemaakt
WELKOM

BinnenPret maakt mooie babyproducten van hoge kwaliteit voor in- en om de babykamer. Van slapen tot onderweg, alles wat je nodig hebt als er een kleintje op komst is. Alles wordt met de hand gemaakt en daarom is ieder product uniek. De producten zijn functioneel voor ouders en kind en matchen ook nog eens mooi met je interieur. De producten zijn van hoge kwaliteit en onmisbaar in elke baby uitzet.

DE COLLECTIES

BinnenPret werkt haar collecties tot in de puntjes uit. Met oog voor details, zoals de steeds terugkerende labeltjes. Dit geeft BinnenPret een speels karakter. Naast de tijdloze jaarcollectie komt er elk seizoen een LIMITED EDITION waarvan altijd maar een beperkte oplage beschikbaar is. Bijzonder om te hebben. Uniek is de mogelijkheid zelf een product samen te stellen. Alles kan en wij helpen je hier graag bij.

DE MATERIALEN

BinnenPret selecteert de fijnste en meest vriendelijke materialen voor haar collecties. Zacht voor je kleintje en duurzaam in gebruik. Zo is er voor elk seizoen een passende stof. Daarnaast wordt alles met zorg door ons, met een passie voor ambacht, vervaardigd. Veel items zijn ‘double faced’ uitgevoerd en dus bruikbaar aan twee kanten, erg handig.

ACHTER BINNENPRET

BinnenPret is ruim 8 jaar geleden bedacht en ontwikkeld door Eef Bruisten. In 2010 is Eef begonnen aan het verwezenlijken van haar droom. Met haar passie voor styling, kleuren en design resulteerde dit uiteindelijk in het ontwerpen en vervaardigen van een eigen lijn babykamer textiel. Ze is alleen gestart maar heeft ondertussen extra hulp. BinnenPret blijft elk seizoen vernieuwen met nieuwe designs, prints, stoffen en kleuren.