Anderen over BinnenPret

Meggie:

“Super service, en het boxkleed was in het echt nog mooier dan op de foto!”

Lisanne:

“Super leuke stoffen en patroontjes! En super goed geholpen!”

Femke:

“Voor onze zoon Mees een heel mooi ledikant laken laten maken! Wat mooi!!”

Sanne:

“Helemaal happy met onze spulletjes op de babykamer. Maakt het echt helemaal compleet.”

Achter de schermen BinnenPret
100% eigen ontwerp en handgemaakt
WELKOM

BinnenPret maakt mooie babyproducten van hoge kwaliteit voor in- en om de babykamer. Van slapen tot onderweg, alles wat je nodig hebt als er een kleintje op komst is. Alles wordt met de hand gemaakt en daarom is ieder product uniek. De producten zijn functioneel voor ouders en kind en matchen ook nog eens mooi met je interieur. De producten zijn van hoge kwaliteit en onmisbaar in elke baby uitzet.

DE COLLECTIES

BinnenPret werkt haar collecties tot in de puntjes uit. Met oog voor details, zoals de steeds terugkerende labeltjes. Dit geeft BinnenPret een speels karakter. Naast de tijdloze jaarcollectie komt er elk seizoen een LIMITED EDITION waarvan altijd maar een beperkte oplage beschikbaar is. Bijzonder om te hebben. Uniek is de mogelijkheid zelf een product samen te stellen. Alles kan en wij helpen je hier graag bij.

DE MATERIALEN

BinnenPret selecteert de fijnste en meest vriendelijke materialen voor haar collecties. Zacht voor je kleintje en duurzaam in gebruik. Zo is er voor elk seizoen een passende stof. Daarnaast wordt alles met zorg door ons, met een passie voor ambacht, vervaardigd. Veel items zijn ‘double faced’ uitgevoerd en dus bruikbaar aan twee kanten, erg handig. Mooi door zijn eenvoud en afwerking.

ACHTER BINNENPRET

BinnenPret wordt gerund door mij, Esther. Als moeder van 4 kinderen ben ik altijd op zoek naar de mooiste combinaties en materialen voor in de kinderkamers. Altijd al bezig met dingen mooier maken, kleuren op elkaar afstemmen en sfeer creëren. En hoe mooi komt dit samen in alles waar BinnenPret voor staat. Ik denk dan ook graag met je mee. BinnenPret blijft elk seizoen vernieuwen met nieuwe designs, prints, stoffen en kleuren. Passend bij jouw smaak en jouw interieur.