Anderen over BinnenPret

Meggie:

“Super service, en het boxkleed was in het echt nog mooier dan op de foto!”

Lisanne:

“Super leuke stoffen en patroontjes! En super goed geholpen!”

Femke:

“Voor onze zoon Mees een heel mooi ledikant laken laten maken! Wat mooi!!”

Sanne:

“Helemaal happy met onze spulletjes op de babykamer. Maakt het echt helemaal compleet.”

Achter de schermen BinnenPret
100% eigen ontwerp en handgemaakt
HET GEZICHT ACHTER

Hi, ik ben Esther getrouwd en moeder van 4 kinderen. Trots ben ik vooral op mijn gezin maar ook op de stap om BinnenPret over te nemen. Een stap die ik heb genomen omdat ik graag meer tijd thuis voor de kinderen wilde hebben en mijn creativiteit meer wilde gebruiken. Als moeder ben ik altijd op zoek naar de mooiste combinaties en materialen voor in de kinderkamers. Na mijn opleiding tot interieurstylist besloot ik toch echt eens actie te ondernemen om mijn droom na te jagen. Alles komt voor mij samen in BinnenPret, ik denk graag met jou mee om te komen tot de perfecte babykamer.

COLLECTIES & MATERIALEN

De collecties van BinnenPret worden tot in de puntjes uitgewerkt. Met oog voor details. Naast de tijdloze jaarcollectie komt er elk seizoen een limited collectie waarvan altijd maar een beperkte oplage beschikbaar is. Bijzonder om te hebben. BinnenPret selecteert de fijnste en meest vriendelijke materialen voor jouw kleintje. Voor elk seizoen een passende stof.  Daarnaast wordt alles met zorg door ons, met een passie voor ambacht, vervaardigd. Veel items zijn ‘double faced’ uitgevoerd en dus bruikbaar aan twee kanten, erg handig. Uniek en mooi door zijn eenvoud en afwerking.

MIJN DROOM & MISSIE

Mijn missie is een wereld waarin elk kind zicht geborgen en veilig voelt. Een wereld waarin ieder kind een eigen plek heeft waar hij zich kan terugtrekken en (op)groeien. Een grootse droom die nog ver weg lijkt. Maar elke moeder die een mooie warme plek voor haar kind maakt en dit met liefde doet is een stap. En hoe bijzonder dat ik daar een klein beetje aan mag bijdragen. Een eigen plek waar je kindje kan wegdromen, ontspannen, spelen en waar je samen de mooiste momenten kan beleven. Een plek waar jullie samen blijdschap voelen!