Puur, soepel en sterk

Wafel

Wafel is de populairste stof uit de BinnenPret collectie. Deze is sterk & soepel. Een ideale basis voor de producten. Onze wafel is 100% katoen, daardoor ademend en heeft als eigenschap dat het voller wordt na het wassen. Ideaal voor onze dekens, omkleedkussenhoezen, boxkleden en badcapes.

Wafel hebben we in 12 verschillende kleuren. Het gebruik in de Babykamer: voorjaar, zomer en herfst. In de winter in combinatie met een extra lakentje. In de Kinderwagen: voorjaar en zomer. In de herfst in combinatie met een extra lakentje.

kleuren wafelstof wafel babykamer
babydeken zelf samen stellen in oud roze wafelstof en zwart wit print
babydeken wafelstof ledikantdeken wafel oud roze
Warm, puur en zacht

Teddy

Bijzonder is onze 100% katoen teddy. De warmste stof uit de BinnenPret collectie. Deze is uitermate geschikt in de koude maanden. Lekker dik, voelt zacht en vriendelijk aan!

Teddy hebben we in 6 verschillende kleuren. Perfect voor onze dekens en wikkeldoeken. Het gebruik in de babykamer: voorjaar, herfst en winter. In de Kinderwagen: herfst en winter.

teddy stof katoen oudgroen
teddystof katoen oud groen
teddystof katoen babydeken oudgroen
Super zacht & soepel

Minky

Minky noppen fleece is de zachtste stof uit de BinnenPret collectie. Door de bolletjes en het velours effect ziet deze stof in elk licht er weer anders uit. Minky is er in 10 verschillende kleuren. Minky komt het best tot zijn recht in de dekens en de wikkeldoeken van BinnenPret.

Het gebruik in de Babykamer: voorjaar, zomer en herfst. In de winter in combinatie met een extra lakentje. In de Kinderwagen: voorjaar en zomer. In de herfst en winter in combinatie met een extra lakentje.

minky noppen fleece oudroze oud groen ecru
minky noppen fleece oudroze babydeken
minky noppen fleece oudroze babydeken
Vriendelijk, zacht en warm

Fleece

Deze 100% katoen fleece is een bijzondere toevoeging aan de collectie. Hoogwaardige zachte fleece stof. Ook deze is uitermate geschikt tijdens de koude maanden. Lekker zacht en warm!

Fleece hebben we in 11 verschillende kleuren. Perfect voor onze dekens. Het gebruik in de babykamer: voorjaar, herfst en winter. In de Kinderwagen: herfst en winter.

fleecestof katoen okergeel fleece
omkleedkussenhoes aankleedkussenhoes hummingbird kolibrie blue
Babydeken in fleece okergeel met zwart wit driehoek print
Zacht & absorberend

badstof

De badstof uit de BinnenPret collectie is van goede kwaliteit. Deze 100% katoen badstof droogt heerlijk af na het badderen. Badstof is er in 11 verschillende kleuren.

Badstof komt het best tot zijn recht in de badcapes en de wikkeldoeken van BinnenPret.

badstof oker oudroze
wikkeldoek badstof oker zwart wit dots
Licht & ademend

Katoen

In de BinnenPret collectie komt katoen op verschillende manieren terug. De BASIC katoen en de PRINT katoen. Beide een ideale basis voor de verschillende producten. Sterk en kleurvast. BASIC katoen hebben we in 10 verschillende kleuren en PRINT katoen in 22 verschillende designs.

Ideaal voor elk product. Het gebruik in de Babykamer: Zomer. In het voorjaar, herfst en winter in combinatie met een dekentje van BinnenPret. Kinderwagen: Zomer. In het voorjaar, herfst en winter in combinatie met een dekentje van BinnenPret.

omkleedkussenhoes aankleedkussenhoes hummingbird kolibrie oker
omkleedkussenhoes aankleedkussenhoes hummingbird kolibrie blue
omkleedkussenhoes aankleedkussenhoes hummingbird kolibrie pink