Wikkeldoeken

Stel ze zelf samen! De wikkeldoeken van BinnenPret! Onze wikkeldoeken zijn heerlijk om je kindje in te wikkelen na het voeden, om het kindje mee in de box te leggen of om je baby warm te houden na het badderen. Je kunt kiezen uit drie verschillende stoffen, dit zijn de BASIS stoffen. De afmeting van een wikkeldoek is 75 x 75 cm. Je kunt kiezen uit een model met of zonder hoedje. Ook handig als extra dekentje in de maxicosi en kinderwagen. Echt multi functioneel!

Kies hieronder eerst de BASIS stof en begin daarna meteen met samenstellen.

  • Uniek en handgemaakt
  • Perfecte afwerking
  • Mooie details

Kies eerst je basis stof:

De multifunctionele wikkeldoek van BinnenPret

Als moeder van een baby sleep je al zo veel spullen met je mee. Hoe fijn is het dan als je één item hebt dat je voor meerdere dingen kunt gebruiken? Een wikkeldoek is zo’n item. Wikkel je kindje er lekker mee in om hem of haar in de box te leggen. Je kunt hem ook gebruiken als extra deken voor in de Maxi-Cosi of kinderwagen. De wikkeldekens worden met liefde gemaakt van zachte materialen, zodat deze altijd comfortabel zijn voor je baby.

Stel je eigen wikkeldoek samen

Ook onze wikkeldoeken kun je volledig naar eigen wens ontwerpen. Wel zo fijn als je een bepaalde kleur in gedachten hebt.

Je hebt de keuze uit drie stoffen, namelijk:

  • minky
  • teddy
  • badstof

Deze stoffen kun je combineren met diverse kleuren en een print naar keuze. De wikkeldoeken hebben een standaardafmeting van 75 x 75 cm. Wil je een model met een hoedje of eentje zonder? Het is maar net wat je zelf het fijnst vindt. De wikkeldoeken met hoedjes zijn ook prima te gebruiken na het badderen. Kortom: een unieke en multifunctionele wikkeldoek. En jij kunt hem helemaal naar jouw eigen wensen samenstellen. Wil je advies bij het samenstellen van een wikkeldoek? Laat het ons dan even weten en wij helpen je graag verder.