Ruilen & retourneren

Wij willen graag dat je blij en tevreden bent met je Binnenpret aankopen.

Mocht een artikel dat uit voorraad gekocht is toch niet goed zijn dan kan deze binnen 14 dagen na ontvangst van het product, zonder opgave van reden, geretourneerd of geruild worden. Na annulering heb je altijd 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Het artikel dient indien mogelijk ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Mocht het artikel meer gebruikt zijn dan noodzakelijk is om het te proberen dan kunnen we eventuele waardevermindering aan je doorberekenen. Ga daarom voorzichtig met het artikel en de verpakking om.

Op producten die je via deze webwinkel koopt welke op maat, volgens de door jouw ingevoerde specificaties, zijn gemaakt is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Wanneer een custom made product niet aan je verwachtingen voldoet verzoeken wij je dan ook contact met ons op te nemen zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Graag verzoeken wij je jouw retour(en) samen met een kopie van de factuur te zenden naar:

Binnenpret 
T.n.v. Retour
Curielaan 5
3451 EK VLEUTEN

Als wij het artikel retour hebben ontvangen, zullen wij het artikel beoordelen en indien nodig omruilen dan wel het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terugbetalen. Je bent zelf verantwoordelijk voor een onbeschadigde en nette retourzending van het artikel.

Kosten retourneren
Je betaalt zelf de retourkosten. Indien wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen, neemt Binnenpret de kosten van een retour voor haar rekening.

Zie de algemene voorwaarden voor verdere details over voorwaarden van retourneren.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Volgens onze algemene voorwaarden ben je verplicht om binnen vier weken na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.