Dekens

Stel ze zelf samen! De dekens van BinnenPret! Ze zijn er in drie maten. Voor de kinderwagen (60 x 80 cm), de wieg (75 x 100 cm) en het ledikant (100 x 120 cm). Je kunt kiezen uit verschillende diktes in stoffen, dit zijn de BASIS stoffen. Hierdoor kan het bedje van je kleintje altijd passend aan het seizoen opgemaakt worden. Beide kanten hebben een verschillende stof, zodat je zelf kunt kiezen welke kant je als omslagrand wil gebruiken. Combineren maar!

Kies hieronder eerst de BASIS stof en begin daarna meteen met samenstellen.

  • Uniek en handgemaakt
  • Perfecte afwerking
  • Mooie details

Kies eerst je basis stof:

Handgemaakte dekens voor de kinderkamer bij BinnenPret

Dekentjes zijn misschien wel een van de meest onmisbare items bij de komst van je baby. Tijdens de slaapjes blijft je kindje lekker warm onder zo’n comfortabel dekentje. Je wilt natuurlijk wel dat deze deken bij de babykamer past. De zoektocht naar een passende deken kan dan ook best frustrerend zijn voor jou als aanstaande moeder. De oplossing? Ontwerp je eigen deken!

Stel je eigen deken samen

Bij het samenstellen van jouw eigen deken heb je de keuze uit verschillende kleuren, stoffen en prints. Geen van onze dekens zijn hetzelfde. Ben je op zoek naar een kinderwagendeken, wiegdeken of ledikantdeken? Bij ons kun je ze allemaal zelf samenstellen. Onze stoffen zijn zowel geschikt voor in de zomer- als voor in de wintermaanden. Hierdoor kun je onze producten het hele jaar door gebruiken.

Stiekem maakt elke mama to be voor de geboorte het bedje al op en probeert ze alle opties uit. Onze dekens worden van twee verschillende stoffen gemaakt. Als je de ledikantdeken omdraait, maak je er in een keer een totaal ander sfeertje van. Zo kun je zo vaak wisselen als je wilt.

In onze webshop heb je de mogelijkheid om je eigen deken te ontwerpen.

  • Maak je keuze uit een van onze drie basisstoffen: minky, teddy of wafel
  • Kies een bijpassende print
  • Kies het juiste formaat deken: voor de kinderwagen, wieg of ledikant.

Zodra wij jouw bestelling ontvangen gaan we voor je aan de slag. Je hebt tijdens het ontwerpen van je deken ook de mogelijkheid om een bijpassende kruikzak mee te bestellen. Zo heb je voor het bedje een hele set. Onze levertijd op de op maat gemaakte dekens is 14 tot 21 dagen. Wij maken alle producten namelijk zelf met veel liefde en aandacht.

Wil je advies of heb je vragen over de stoffen of combinaties? Wij helpen jou graag persoonlijk verder.